Gitaarles Almere door prof gitarist Will Sophie

Gitaarles Almere

Van Pop tot Blues

Alles wat je zou willen leren op gitaar binnen de stijlen: Pop, Rock, Blues & Jazz maar ook acoustic ‘fingerpicking style’, en voor de liefhebber, slide & lapsteel gitaar. Van techniek tot theorie maar vooral: hoe speel je nou zo’n solo of hoe gaat die lick of riff nou eigenlijk echt?

Stapsgewijs kan ik je de basis beginselen bijbrengen die je zullen gaan helpen bij het naspelen van Pop en Rock songs of, indien je jezelf wilt begeleiden op de gitaar, kan ik je helpen met de akkoorden schema’s en het aanleren van de specifieke speelstijl en de daarbij horende techniek.

Vaardigheden

Begrippen als: ‘Blues scales’, akkoorden kennis en ritmische vaardigheden zijn belangrijke ingrediënten om te leren beheersen, zodat we straks liedjes en stukken kunnen gaan behandelen naar je eigen voorkeur. Ook is er veel ruimte om zelf te leren improviseren op je gitaar waardoor je gaat leren je eigen solo’s en akkoordschema’s te bedenken.

Will Sophie – gitaardocent

Check ook even de video’s hiernaast, ze geven je een indruk van de verschillende speelstijlen die je bij mij kunt leren.


gitaarles-will-sophie-leerling-01

Gratis proefles

Lijkt je dit misschien allemaal wel wat, kom dan eens langs voor een gratis proefles dan kunnen we de verschillende mogelijkheden bespreken.

of telefonisch: 06-21241257


Fingerpicking style

Classic Rock

Blues (Rock)

Slide Guitar

Jazz standards